"Man får lyst til at kramme dem" - Inspiration til indretning med søde dyr

"Man vill krama dem" - Inspiration till inredning med söta djur

Vill du designa ett barnrum som barnet trivs i - fortsätt läs! För några månader sedan var jag på en mässa och fick besök av Bodil. Bodil har varit pedagog i 50 år, och hon stannade upp och stod länge och tittade på mina posters. Hon sa:

"Många barn kan bli rädda och överväldigade av djur, men dina posters får toppbetyg! Dina djur är så söta och målade i lugna färger. Man vill bara krama dem."

Jag tänker ofta på det hon sa, och det är precis därför jag älskar att måla för barn. Med mina akvarellposters kan barnrummet inredas varmt och personligt. Mina posters med djur skapar en rolig och mysig atmosfär. Akvarellposterna finns med vilda djur, insekter, fjärilar och många fler.

Posterna med djur finns även som namntavlor där jag lägger till barnets namn. Lejonet är väldigt populär som namntavla, men det finns många underbara djur att välja mellan.

Alla mina tavlor med djur är målade i lugna akvarellfärger och jag anstränger mig för att måla på ett sätt som tilltalar barnet. Så att du "vill krama dem"!

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar