Til Virksomheder: Illustrationer til dit produkt

För företag: Illustrationer för din produkt

Om du har en unik produkt eller produktlinje som du skulle vilja ge ett iögonfallande och igenkännbart uttryck är jag rätt illustratör för dig. Jag gör akvarellillustrationer för många olika sorters produkter. Det kan vara akvarellillustration till sängkläder, illustration till barnböcker, illustration till logotyp/ikon och mycket mer.

Jag målar mycket för barn och mina akvarelldjur ger produkten ett levande och spännande uttryck som sticker ut i mängden. Jag har även levererat illustrationer till andra typer av uppdragsgivare, med en annan målgrupp. T.ex. Jag har tillhandahållit illustration till en stadsskylt och gjort en akvarellaffisch i samarbete med Lagkagehuset.

Bilden visar ett klipp från ett samarbete med Selvtid, om en av deras kreaboxar.

Så om du har en produkt eller ett varumärke som behöver ett starkt visuellt uttryck, tveka inte att kontakta mig.

Jag ser fram emot att höra från dig på info@etlilleatelier.dk

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar