En portal til en verden af fantasi og drømme!

En portal till en värld av fantasi och drömmar!

Gör barnrummet äventyrligt med vår enhörningtavlor

Denna barntavlor är mer än bara en dekoration; det är en portal till en värld av fantasi och drömmar. Inspirerad av mina egna barn samt mina syskonbarn och syskonbarn målade jag denna sagoaffisch med färgerna vit, gul, brons, lila och rosa. Varje färg och detalj är vald med kärlek och omsorg för att skapa en enhörningsaffisch som kan väcka barns fantasi.

När jag var barn trodde jag på drömland – en magisk plats man kunde nå genom att åka enhörning. Den här barnaffischen är en hyllning till de fantasifulla drömmar och äventyr som jag hoppas att även dina barn kommer att uppleva.

Besök webbshoppen för att se denna vackra enhörning tavlor och andra sago tavlor som kan göra barnrummet till en magisk oas. Låt dina barn drömma stort och tro på det omöjliga.

Enhörnings tavloren går vackert ihop med andra äventyrsaffischer, som t.ex draken affischen. Men den är också vacker tillsammans med andra tavlor med djur.

Tillbaka till blogg