"Man får lyst til at kramme dem" - Inspiration til indretning med søde dyr

"Man får lyst til at kramme dem" - Inspiration til indretning med søde dyr

Hvis du ønsker at indrette et børneværelse som barnet kan rumme og trives i, så læs med her; For et par måneder siden var jeg på messe, og fik besøg af Bodil. Bodil er pædagog gennem 50 år, og hun stoppede op og stod længe og betragtede plakaterne. Så sagde hun:

"Børn bliver nemt bange. Det kan hurtigt blive overvældende for dem. Men dine plakater får top karakter! 5 point! Dine dyr ser søde ud og er i rolige farver. Man får lyst til at kramme dem."

Citatet tænker jeg ofte på, da det jo netop er derfor jeg elsker at male til børn. Med mine akvarelplakater til børn kan børneværelset indrettes varmt og personligt. Mine plakater med dyr skaber en sjov og behagelig stemning. Akvarelplakaterne fås både med vilde dyr, insektplakater, f.eks en sommerfuglplakat, og mange flere. 

Børneplakaterne med dyr fås også som navneplakater. F.eks er løveplakaten med navn meget populær. Det kunne også være navneplakaten med elefant var det største hit for lige netop dit barn. Der er mange skønne dyreplakater at vælge mellem.

Alle mine børneplakater med dyr males i rolige akvarel farver, og jeg gør mig umage for at male i en stemning og et udtryk som tiltaler barnet. Så man "får lyst til at kramme dem"

Tilbage til blog

Indsend en kommentar