Samarbejder

Lad os samarbejde!

Udover at male en masse skønne akvarelmalerier og akvarelplakater, laver jeg også samarbejder med alle mulige forskellige slags virksomheder. Jeg laver iøjnefaldende illustrationer som får dit produkt til at skille sig ud fra mængden. Måske har du brug for illustrationer til en bog, til service, sengetøj, tøj - you name it. Det kan også være du mangler et ikon til dit brand, som skiller sig ud fra mængden. Jeg maler meget til børn, men mit udtryk kan også være det helt rigtige for produkterne med en anden målgruppe.

De seneste år har jeg samarbejdet med alt fra en stor bagerkæde, til fødselsdagskort, børnebøger, krea-kasser, en naturpark og flere.

Samarbejdet tager sig ofte ud i en royality, men det kan også være et collab eller en engangsydelse. 

Hvis du har en ide til et samarbejde eller hvis du ønsker mine akvareller til dit projekt, vil jeg meget gerne høre fra dig. 

Udvalgte samarbejder

 

Børnebøger

Anne David og jeg har sammen udgivet bogen "Sov sødt med dyrene". Bogen modtog en flot lektorudtalelse, og er startskuddet på et større samarbejde med mere litteratur på vej

 

Krea-kasser

Hos Selvtid kan du købe akvarelkasser med mine motiver. Du og dit barn kan øve jer i at male dyr sammen med mig

Lagkagehuset

Jeg har malet en plakat med Lagkagehusets lækre wienerbrød. Plakaten hænger i udvalgte cafeer, og er med til at skabe en hjemlig og hyggelig stemning.

Kontaktformular