Skab Harmoni på børneværelset med Komplementærfarver

Skab Harmoni på børneværelset med Komplementærfarver

Har du overvejet at bruge komplementærfarver i din indretning? De rette kombinationer kan virkelig forstærke stemningen og skabe en følelse af balance og harmoni i ethvert rum.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe et inspirerende miljø for vores små, hvilket vores akvarelplakater med dyr bidrager til. For at understøtte dyreplakaterne, kan du vælge en ramme i komplementærfarve til motivet, eller vælge en plakat med dyr i komplementærfarve til væggen.

Vores ABC plakat er malet i nogle komplementærfarver; Gul, lilla og grøn . Derfor er det smukt til ABC plakaten med en mere neutral ramme. 

Vores navneplakat med drage tager sig smukt ud i en sart lilla ramme. Væggen og øvrig interiør kan også være i lille nuancer, eller kan holdes i andre toner. Her har vi demonstreret hvordan drageplakaten til børn vil se ud i lilla omgivelser.

Sommerfuglen tager sig smukt ud i en lyserød ramme som understøtter det meget feminine udtryk. Men dét der kan overraske, er måske at løven og skildpadden også er utrolig fine i den lyserøde ramme, eller i en lilla ramme. 

Alle børneplakaterne med dyr og trærammerne på billederne kan købes i webshoppen. 

Du er også altid velkommen til at kontakte os hvis du har brug for yderligere sparring omkring hvilken dyreplakat du skal vælge. Samt hvilken farve træramme du ønsker at indramme akvarelplakaten i. 

Send os en mail på christina.wiboltt@gmail.com, brug chat funktionen, eller SMS/ring på 53509590. 

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar