Til Virksomheder: Illustrationer til dit produkt

Til Virksomheder: Illustrationer til dit produkt

Hvis du har et unikt produkt - eller produkt linje, som du gerne vil give et i øjenfaldende og genkendeligt udtryk, er jeg den rette illustrator for dig. Jeg laver akvarel illustrationer til mange forskellige slags produkter. Det kan være akvarel illustration til sengetøj, illustration til børnebøger, illustration til logo/ikon og meget mere. 

Jeg maler meget til børn, og mine akvarel dyr giver produktet et livligt og spændende udtryk, som skiller sig ud i mængden. Jeg har også leveret illustrationer til andre typer af kunder, med en anden målgruppe. F.eks. har jeg leveret illustration til et byskilt og lavet en akvarel plakat i samarbejde med Lagkagehuset.

På billedet ses et udklip af et samarbejde med Selvtid, om en af deres krea-bokse.

Så hvis du har et produkt eller et brand, som savner et stærkt visuelt udtryk, må du ikke tøve med at tage fat i mig. 

Jeg ser frem til at høre fra dig på info@etlilleatelier.dk

Tilbage til blog

Indsend en kommentar