En portal til en verden af fantasi og drømme!

En portal til en verden af fantasi og drømme!

Gør Børneværelset Eventyrligt med Vores Enhjørningplakat

Denne børneplakat er mere end bare en dekoration; den er en portal til en verden af fantasi og drømme. Inspireret af mine egne børn samt mine nevøer og niecer, har jeg malet denne eventyrplakat med farverne hvid, gul, bronze, lilla og lyserød. Enhver farve og detalje er valgt med kærlighed og omhu for at skabe en enhjørningplakat, der kan vække børns fantasi.

Da jeg var barn, troede jeg på drømmeland – et magisk sted, man kunne nå ved at ride på en enhjørning. Denne børneplakat er en hyldest til de fantasifulde drømme og eventyr, som jeg håber, dine børn også vil opleve.

Besøg webshoppen for at se denne smukke enhjørningplakat og andre eventyrplakater, der kan gøre børneværelset til en magisk oase. Lad dine børn drømme stort og tro på det umulige.

Enhjørningplakaten hænger smukt sammen med andre eventyrplakater, som f.eks. drageplakaten. Men den er også skøn sammen med andre plakater med dyr. 

Tilbage til blog